close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více
 
"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Zvláštní den, a hlavně bezva nálada

10. března 2009 v 18:03 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Dneska je zvláštní den. Sice od rána prší, teda nic hrozného, spíš přeháňky, sice jsem dneska vynechala dvě hodiny tělocviku na konci vyučování, což je předmět, který už dlouhou dobu nenávidím, ale nic z toho mě vůbec netrápí, a navzdory náladám v minulých dnech (týdnech?) mám dnes vcelku dobrou náladu. :-))
Reklama


Ano, stále mě trápí moje "TS problémy", ale jsou chvíle, kdy jsem prostě děsně optimistická a na všem si připouštím to dobré. Zároveň mám poslední dobou vyšší sebevědomí než doteď, už nemám problémy jít do školy s nalakovanými nehty (zatím jen bezbarvým průhledným lakem, ale počkejte co bude za pár měsíců :-D ), a jsem za to moc ráda! :-)

Přemýšlím, že budu muset trochu zapracovat na blogu, mám toho tady fakt málo. Určitě sem musím napsat nějaký článek na pokračování z historie, týkající se mého života tak, jak ho beru zpětně v pojetí, jak by se toho mohlo dotýkat to, že jsem TS.

No, ještě dopíšu zvlášť pár článků, ať toho je tu víc a ať mám trochu do zásoby, aby tu něco přibývalo i když mi dojdou nápady, a hlavně se jdu podívat na další díl bezva seriálu Cobra 11, ten je prostě BEST! :-*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

 

Reklama
TOPlist